Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Naam: Quinty

Geslacht: voedster

Leeftijd: 1,5 jaar

Ras: dwerg

Karakter: Dominant, pittig

Reden afstand: Quinty is afgestaan aan de opvang omdat haar eigenaren haar helaas niet konden bieden wat ze nodig heeft.

Huisvesting: Quinty is op zoek naar een leuke gecastreerde man waar ze mee mag samen wonen in een ruime huisvesting. 


Naam: Jo

Geslacht: voedster

Leeftijd: +/- 4 jaar

Ras: flinke middelmaat

Karakter: Pittig

Reden afstand:  het maatje van Jo is helaas overleden, haar eigenaar wou liever geen nieuw konijn erbij. Hierdoor hebben ze besloten dat het beter is voor Jo om op zoek te gaan naar een nieuw huisje en vriendje voor haar. 

Huisvesting: Jo is een konijn die graag konijn wil zijn waarbij zij niets moet maar alles mag. Het is een pittige dame die het graag even duidelijk maakt als zij iets niet prettig vind. Voor Jo zijn wij op zoek naar een ruime buiten huisvesting met een leuk maatje.


Naam: Bagle & Muffin

Geslacht: gecastreerde ram + voedster

Leeftijd: +/- 7 maand

Ras: Teddy dwergen 

Karakter: Terughoudend, nieuwschierig, lief

Reden afstand:  de eigenaar van Bagle & Muffin kon ze niet meer de verzorging geven die ze nodig hebben. 

Huisvesting: Bagle en muffin zijn samen op zoek naar een ruime huisvesting. Zij worden alleen samen geplaatst!


Naam: Dino

Geslacht: gecastreerde ram

Leeftijd: +- 5 maand

Ras: Albino hangoor

Karakter: nieuwschierig, lief en onderzoekend

Reden afstand: Dino was samen met een ander rammetje (Binky) aangeschaft. De winkel verzekerde dat twee rammen prima samen gehouden konden worden. Helaas ging dit na twee weken al fout en begonnen de heren te vechten. Hierdoor hebben de eigenaren besloten dat het beter is om voor allebei de heren op zoek te gaan naar een eigen huisje met een leuke vriendin. 

Huisvesting: Dino is op zoek naar een leuk nieuw huisje, die ruim genoeg is om lekker rond te rennen. Hij wil ook daten met een leuke dame. 


Knofje is gereserveerd!!

Naam: Knofje

Geslacht: voedster

Leeftijd: 6 jaar

Ras: kruising

Karakter: Terughoudend, nieuwsgierig 

Reden afstand: Het maatje van Knofje is helaas overleden. Sindsdien zit ze alleen en haar eigenaren willen er geen nieuw konijn bij. Hierdoor hebben ze besloten om Knofje af te staan aan de opvang. 

Huisvesting: Knofje wil graag een leuke gecastreerde man ontmoeten. Daarnaast is ze op zoek naar een ruime buiten huisvesting. 


Naam: Lola

Geslacht: voedster 

Leeftijd: +/- 1,5 jaar

Ras: rex dwerg

Karakter: Lola vind het allemaal nog erg spannend, wel wint regelmatig haar nieuwsgierigheid het en komt ze even bij je kijken. Een aai vind ze dan ook wel prima.

Reden afstand: Helaas kon de eigenaar van Lola door gezondheids klachten haar niet meer de verzorging geven die ze nodig heeft.  

Huisvesting: Lola is op zoek naar een ruime huisvesting en een leuk vriendje.


Loulou is gereserveerd!!

Naam: Loulou

Geslacht: voedster

Leeftijd: +/- 1,5 jaar

Ras: hangoor

Karakter: Lief, onderzoekend.

Reden afstand: Helaas kon de eigenaar van Loulou door gezondheidsproblemen haar niet meer de verzorging geven die ze nodig heeft. 

Huisvesting: Loulou is op zoek naar een ruim hok met een ren waar ze haar energie in kwijt kan. Ook wilt ze graag een leuke gecastreerde ram als vriendje. 


Naam: Lievie & Dumpy

Geslacht: voedster + gecastreerde ram

Leeftijd: +/- 8 maanden

Ras: middelmaat

Karakter: Lief, onderzoekend, nieuwsgierig.

Reden afstand: Helaas kon de eigenaar van Lievie en Dumpy vanwege ziekte ze niet meer de verzorging geven die ze nodig hebben. 

Huisvesting: Lievie & Dumpy zijn samen op zoek  naar een ruime buiten huisvesting. Ze worden alleen samen herplaatst. 


Naam: Nora

Geslacht: voedster

Leeftijd: +/- 5 maanden

Ras: hangoor

Karakter: Nora vind het allemaal nog een beetje spannend. Met een rustige benadering komt ze wel graag even bij je kijken. 

Reden afstand: Helaas klikte het niet met het gecastreerde rammetje die de eigenaar al had. Hierdoor hebben ze besloten dat het beter is om voor Nora op zoek te gaan naar een gecastreerd rammetje waar het wel mee klikt. 

Huisvesting: Nora is op zoek naar een jong gecastreerd vriendje waar ze mee mag samen wonen in een ruim verblijf.