Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Snuf is gereserveerd!

Naam: Snuf

Geslacht: Voedster

Leeftijd: 3 jaar

Formaat: Dwerg konijn

Gesteriliseerd: Ja, 18 juni 2019

Karakter: Snuf is een leuke rustige dame die graag buiten leeft in het mooi hok met een ren. Ze vind het fijn om af en toe lekker geaaid te worden maar oppakken vind ze (net zoals de meeste konijnen) niet heel erg fijn.  

Reden afstand: Afgelopen zomer is Snuf haar maatje helaas overleden, sindsdien zit zij alleen en haar oude eigenaar kon er helaas geen andere konijn meer bij nemen. Sindsdien zit ze in de opvang en is ze op zoek naar een leuke gecastreerde vent waarmee ze samen lekker mag gaan genieten van haar leven. 

Huisvesting: Snuf kan zowel binnen als buiten gehuisvest worden.


Lievie is gereserveerd!

Naam: Lievie 

Geslacht: voedster

Leeftijd: ongeveer 18 weken. 

Ras: dwerg

Karakter: lief, aanhankelijk, nieuwsgierig

Reden afstand: Lievie is samen met nog een voedster aangeschaft. In het begin ging dit goed maar na 3 weken begonnen deze dames al te vechten. Hierdoor hebben de eigenaren besloten om voor beide dames een eigen maatje te zoeken. 

Huisvesting: Lievie is op zoek naar een binnen of buiten huisvesting. Graag wil zij daten met een leuke jonge gecastreerde man. 


Lili is gereserveerd!!

Naam: Lili

Geslacht: voedster

Leeftijd: 3 jaar

Ras: hangoor

Karakter: lief, aanhankelijk, nieuwsgierig 

Reden afstand: het vriendje van Lili is helaas overleden. Hierdoor is Lili erg eenzaam geworden. 

Huisvesting: Lili is op zoek naar een buiten huisvesting. Graag wil zij daten met een leuke en lieve gecastreerde ram. 


Naam: Max

Geslacht: ram gecastreerd 

Leeftijd: +- 6 jaar

Ras: middelmaat hangoor konijn

Karakter: rustig, nieuwschierig 

Reden afstand: Max was afgestaan aan de opvang omdat zijn maatje is overleden. Inmiddels was hij herplaatst maar is er tussen Max en zijn nieuwe liefde toch een ruzie ontstaan. Hierdoor is Max terug gekomen naar de opvang. Voor max zijn we nu dus weer op zoek naar een goed nieuw huisje en een nieuw lief vriendinnetje. 

Huisvesting: Max is op zoek naar een ruime buiten huisvesting. 


Bugs is gereserveerd!!

Naam: Bugs

Geslacht: ram gecastreerd 

Leeftijd: 1,5 jaar

Ras: kruising hollander

Karakter: rustig, nieuwschierig, lief.

Reden afstand: Bugs is afgestaan omdat zijn vriendinnetje is overleden. Helaas was er geen klik met een van de andere konijnen. Hierdoor hebben de eigenaren besloten dat het beter is voor Bugs om voor hem op zoek te gaan naar een nieuw huisje. 

Huisvesting: Bugs is op zoek naar een buiten huisvesting. Ook wil hij graag een ruime huisvesting en een leuk lief vriendinnetje. 


Naam: Fluffy

Geslacht: voedster

Leeftijd: 1 jaar

Ras: Teddy dwerg

Karakter: pittig, dominant.

Reden afstand: Fluffy is afgestaan omdat haar eigenaar haar niet kon bieden wat ze nodig heeft.

Huisvesting: Fluffy is op zoek naar een ruime huisvesting. Ook wil zij dolgraag een leuk gecastreerd maatje. 


Naam: Bella

Geslacht: voedster

Leeftijd: 6 maand 

Ras: vosje

Karakter: terughoudend, afwachtend, nieuwschierig.

Reden afstand: Bella is samen met haar zusje Belle aangeschaft, deze dames konden het met elkaar niet meer goed vinden. Hierdoor kunnen ze niet meer samen gehuisvest worden en daardoor kon de eigenaar ze niet meer bieden wat ze nodig hebben. 

Huisvesting: Bella is op zoek naar een ruime binnen of buiten huisvesting. Ook wil ze graag een leuk gecastreerd vriendje. 


Naam: Dikkie dik

Geslacht: voedster

Leeftijd: 2 jaar

Ras: kruising

Karakter: nieuwschierig, afwachtend.

Reden afstand: Dikkie dik is afgestaan aan de opvang omdat zij eerst samen zat met nog twee andere konijntjes. Helaas zijn de dames gaan vechten waardoor het beter is om voor Dikkie dik een ander huisje en vriendje te zoeken. 

Huisvesting: Dikkie dik is op zoek naar een buiten huisvesting. Graag wil ze een ruim hok met ren. Ook een maatje hoort daar uiteraard bij. 


Naam: Belle

Geslacht: voedster

Leeftijd: 6 maand 

Ras: vosje

Karakter: terughoudend, afwachtend, nieuwschierig.

Reden afstand: Belle is samen met haar zusje Bella aangeschaft, deze dames konden het met elkaar niet meer goed vinden. Hierdoor kunnen ze niet meer samen gehuisvest worden en daardoor kon de eigenaar ze niet meer bieden wat ze nodig hebben. 

Huisvesting: Belle is op zoek naar een ruime binnen of buiten huisvesting. Ook wil ze graag een leuk gecastreerd vriendje.