Konijnen pension

Wanneer u op vakantie gaat of door omstandigheden tijdelijk niet meer voor u konijnen of knaagdieren kunt zorgen, is het fijn als ook u dieren de juiste zorg krijgen. Het konijnen en knaagdieren pension kan de zorg van uw dieren tijdelijk of voor een langere periode overnemen zodat u met een gerust hart bijvoorbeeld kan genieten van een vakantie.

Het pension ligt gelegen aan huis en zo is er altijd toezicht op de dieren. De dieren worden meerdere keren per dag gevoerd en verzorgd. Zo krijgen de dieren de juiste verzorging en voldoende aandacht.

In het pension zijn verschillende verblijven aanwezig. Een klein of middelmaat konijn die alleen verblijft, krijgt een verblijf van minimaal 85 x 85 cm. Twee kleine of middelmaat konijnen krijgen het dubbelen.

Daarnaast staan er verschillende rennen waar alle dieren elke dag gebruik van mogen maken zodat ze dagelijks wat meer bewegingsruimte krijgen.

Winter periode

Het pension is gelegen in een onverwarmde ruimte. Tijdens de winter periode kunnen hier dus alleen buiten konijnen verblijven. 

Zomer periode

Tijdens de zomer periode kunnen zowel binnen als buiten  konijnen verblijven in het pension. 

Tijdens extreme hitte zorgen wij dat het voor de dieren zo aangenaam mogelijk wordt. Wij beschikken over een mobiele airco die ervoor zorgt dat de temperatuur niet te hoog oploopt voor de dieren. Daarnaast hebben wij ook een vriezer waarin verschillende koel elementen worden gekoeld. De dieren krijgen meerdere keren per dag vers drinkwater en in dien de dieren het gewend zijn meerdere keren verse groenten.