Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Punky is gereserveerd!!

Naam: Punky

Geslacht: Gesteriliseerde voedster

Leeftijd: +- 2 jaar

Ras: Hangoor 

Karakter:  Punky is een leuke  grappige en nieuwsgierige dame die op zijn tijd wel een aai kan waarderen. 

Reden afstand: Doordat de eigenaar van Punky ging verhuizen naar een nieuwe woning waar geen huisdieren zijn toegestaan is Punky bij ons in de opvang terecht gekomen.  

Huisvesting: Punky is op zoek naar een leuk lief en rustig vriendje. Ze kan zowel buiten als binnen gehuisvest worden. 


Naam: Bruintje

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leeftijd: +- 8 jaar

Ras: kruising middel maat 

Karakter:  Bruintje is een leuke rustige en nieuwsgierige ram. Af en toe een aai op zijn tijd vind hij wel fijn. 

Reden afstand: Bruintje kwam samen met zijn broertje zo nu en dan bij ons in het pension. Helaas is zijn broertje een tijdje terug overleden en via ons is Bruintje toen gekoppeld aan een leuke dame. Zij is helaas ook onlangs overleden en de eigenaren hebben toen besloten om niet meer opnieuw te gaan koppelen. 

Huisvesting: Bruintje leeft zijn hele leven al buiten. En is dan ook op zoek naar een mooie tuin waar hij samen met een leuke dame mag wonen. 


Naam: Bubbels & Snoetje

Geslacht: Gecastreerde ram + voedster

Leeftijd: +- 2 jaar

Ras: Hangoor + dwerg

Karakter:  Bubbels en Snoetje zijn een ontzettend leuk koppeltje. Ze zijn erg nieuwsgierig en komen graag even bij je kijken wat je aan het doen bent. Af en toe een aai vinden ze erg fijn. 

Reden afstand: Bubbels en Snoetje zijn ongeveer 2 jaar geleden bij ons in de opvang gekoppeld en uiteindelijk herplaatst. Helaas hebben de eigenaren besloten dat het beter is voor ze om op zoek te gaan naar een ander huisje. 

Huisvesting: Bubbels en Snoetje zijn samen op zoek naar een ruime ren waar ze weer lekker de ruimte hebben.


Corrie is herplaatst!!

Naam: Corrie

Geslacht: Gecastreerde ram

Leeftijd: +- 3 jaar

Ras: Hangoor, middel maat

Karakter: Corrie is een ontzettend lief rustig rammetje. Hij gaat graag op onderzoek uit en komt regelmatig even bij je kijken. Daarnaast kan hij ook ontzettend genieten van een aai.

Reden afstand: Corrie is twee jaar geleden bij ons in de opvang gekomen. Uit eindelijk is hij gekoppeld en herplaatst. Spijtig genoeg is het vriendinnetje van Corrie inmiddels overleden. Sindsdien zit hij alleen en is hij behoorlijk eenzaam. Omdat de eigenaar er geen konijn meer bij wilt is er besloten dat Corrie terug komt naar de opvang. 

Huisvesting: Corrie kan niet wachten tot hij weer een leuk vriendinnetje mag ontmoeten. 


Chip is gereserveerd!!!

Naam: Chip

Geslacht: Gecastreerde ram

Leeftijd: +- 7 jaar

Ras: Hangoor, middel maat

Karakter: Chip is een enorme goedzak en een ontzettend lief en rustig konijn. 

Reden afstand: Chip is een tijdje terug bij ons in de opvang gekoppeld en herplaatst. Helaas is zijn vriendinnetje onlangs overleden en omdat de eigenaar wilt gaan stoppen met het houden van konijnen is er besloten dat Chip terug komt naar de opvang.  

Huisvesting: Chip is op zoek naar een leuk vriendinnetje en een ruim verblijf waar ze samen van hun oude dag kunnen genieten. 


Jip is herplaatst!!!

Naam: Jip (Angrus)

Geslacht: Gecastreerde ram

Leeftijd: 

Ras: Hangoor, middel maat

Karakter: Jip is een stoere vent die ook nog is ontzettend grappig is. Hij is nieuwsgierig en komt ook graag wat lekkers of een aai halen. 

Reden afstand: Ook Jip is een tijd terug bij ons in de opvang gekoppeld en herplaatst. Helaas is zijn vriendinnetje overleden en omdat de eigenaar niet meer opnieuw wilt gaan koppelen mag Jip hier in de opvang op zoek gaan naar een leuk vriendinnetje.  

Huisvesting: Jip is op zoek naar een leuke dame die net zo grappig is als hem. 


Dirk is herplaatst!!!

Naam: Dirk

Geslacht: Gecastreerde ram

Leeftijd: +- 6 jaar

Ras: Hangoor, middel maat

Karakter: Dirk is een ontzettende kroelkont. Hij vind het meestal heerlijk om uitgebreid geaaid te worden, daar gaat hij dan ook graag goed voor zitten. 

Reden afstand: Dirk is bij ons in de opvang gekomen omdat zijn vriendinnetje helaas is overleden en de eigenaar niet weer opnieuw wilt gaan koppelen. 

Huisvesting: Een ruim hok met ren en een leuk vriendinnetje is de plek waar Dirk naar op zoek is. 


Juna is herplaatst!!!

Naam: Juna

Geslacht: voedster

Geboortedatum: oktober 2021

Ras: kruising dwerg 

Karakter: Deze schattige maar ook prachtige dame is Juna. Ze is een leuk nieuwsgierig konijntje die graag bij je komt kijken. Zodra ze je wat beter kent komt ze ook graag een aai halen. 

Reden afstand: Juna is samen met haar zusje afgestaan omdat zij helaas niet meer samen konden met hun moeder en vader. 

Huisvesting: Juna is op zoek naar een mooi verblijf met een ruime ren. Uiteraard wilt zij ook graag een lief vriendje. 


Feya is herplaatst!!!

Naam: Feya

Geslacht: voedster

Geboortedatum: oktober 2021

Ras: kruising dwerg 

Karakter: Feya is net zo'n prachtige dame als haar zusje. In het begin is ze wat terughoudend en moet ze even aan je wennen. Maar met wat lekkers komt ze graag even bij je kijken. 

Reden afstand: Feya is samen met haar zusje afgestaan omdat zij helaas niet meer samen konden met hun moeder en vader. 

Huisvesting: Feya is op zoek naar een mooi verblijf met een ruime ren. Uiteraard wilt zij ook graag een gecastreerd vriendje. 


Naam: Monty & Pluis

Geslacht: Gecastreerde ram & gesteriliseerde voedster

Leeftijd: +- 3 jaar & +- 4 jaar. 

Ras: Hangoor & kruising dwerg

Karakter: Monty en pluis zijn beide gek op eten en komen dan ook graag even bij je kijken zodra je wat lekkers hebt. Beide vinden ze mensen nog een beetje spannend en oppakken vinden ze al helemaal niet fijn. Monty en pluis zijn samen een ontzettend leuk koppel die graag samen hun ding doen. 

Reden afstand: Monty en pluis zijn samen terug gebracht naar de opvang omdat ze bij de eigenaar niet helemaal op hun plek zaten. Monty en pluis zijn namelijk gelukkiger in een ruime buiten huisvesting en dat kon de eigenaar ze helaas niet bieden. 

Huisvesting: Monty en Pluis zijn samen op zoek naar een ruime buiten huisvesting. 


Naam: Rosie

Geslacht: voedster

Geboortedatum: februari 2021

Ras: Half wild konijn

Karakter: Rosie is een ontzettend prachtige dame om te zien. Rosie is alleen een half wild konijn. Zij is dus niet mens gericht, niet geschikt voor kinderen, een ster in ontsnappen en een konijn die echt konijn wilt zijn. 

Reden afstand: Rosie zat toch niet helemaal op haar plek bij de eigenaar en daarom is besloten om voor Rosie op zoek te gaan naar een ander huisje. 

Huisvesting: Rosie is op zoek naar een ruime buiten huisvesting, die rondom helemaal afgesloten is en waar zij dus niet in kan ontsnappen. Een leuk vriendje wilt zij ook graag hebben en een plek waar ze samen lekker konijn kunnen zijn.