Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Jil is gereserveerd!!

Naam: Jil

Geslacht: Gesteriliseerde voedster

Leeftijd: +--5 jaar

Ras: kruising

Karakter: Terughoudend, afwachtend

Reden afstand: Jil is een tijdje terug samen met haar maatje Tom afgestaan in onze opvang. Door omstandigheden is Jil helaas op zoek naar een nieuw vriendje.

Huisvesting: Jil is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar ze samen mag wonen met een leuk gecastreerd vriendje. 


Rosie is herplaatst!!

Naam: Rosie

Geslacht: voedster 

Leeftijd: 1 februari 2021

Ras: kruising middel maat (+/-2,5 kg)

Karakter: Rosie vind mensen soms nog een beetje spannend. Maar zodra ze je wat beter kent kan je haar met een rustige benadering best even aaien. 

Reden afstand: Rosie komt uit een oeps nestje en is daarom samen met haar broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Rosie is op zoek naar een leuke jonge vent waar ze samen mee op ontdekking kan gaan. Voor Rosie is daarom wel een buiten huisvesting het fijnste. 


Xavie is herplaatst!!

Naam: Xavie

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leeftijd: +- 1 jaar

Ras: Dwerg

Karakter: Xavie is een kleine, pittige stoere vent die wel weet wat hij wilt. Aaien vind hij nog een beetje spannend maar wel is hij erg nieuwsgierig en komt hij graag even bij je kijken. 

Reden afstand: Helaas klikte het niet met de dame die de eigenaar al had. Daarom is besloten om voor Xavie op zoek te gaan naar een ander huisje en vriendinnetje waar het wel mee klikt. 

Huisvesting: Xavie wilt een leuk vriendinnetje. Hij kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. 


Binky is gereserveerd!!

Naam: Binky

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 1 februari 2021

Ras: kruising. middelmaat (+/- 2,5 kg).

Karakter: Binky is een stoere bink. Hij is erg energiek en gaat dan ook voortdurend op onderzoek uit. Binky is geen knuffel konijn maar wel komt hij gezellig even bij je kijken. 

Reden afstand:  Binky komt uit een oeps nestje en is daarom samen met zijn broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Binky is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar hij samen met een leuk vriendinnetje op onderzoek kan gaan. 


Naam: Diesel

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 1 februari 2021

Ras: kruising. middelmaat(+/- 2,5 kg) 

Karakter: Diesel is ook een ontzettend actief konijn. Naar mensen toe is hij wat terughoudend. 

Reden afstand:  Diesel komt uit een oeps nestje en is daarom samen met zijn broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Diesel is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar hij samen met een leuk vriendinnetje lekker konijn kan zijn. 


Naam: Spencer

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 1 februari 2021

Ras: kruising. middelmaat (+/-2,5 kg). 

Karakter: Spencer is een konijn wat meer op zich zelf is. Hij vind mensen spannend en moet zeker in het begin de 'kat uit de boom kijken'. Voor hem zal het dan ook fijn zijn als er een vriendinnetje aan zijn zijde staat die hem wat meer uit zijn schulp trekt. 

Reden afstand:  Spencer omt uit een oeps nestje en is daarom samen met zijn broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Spencer is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar hij samen met een leuk vriendinnetje lekker zijn ding kan doen.  


Tof is herplaatst!!

Naam: Tof

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 15 december 2017

Ras: Hangoor

Karakter: Aan nieuwe mensen moet Tof in eerste instantie een beetje wennen. Maar zodra hij je wat beter kent is hij nieuwsgierig en komt zeker even bij je kijken. Verder is Tof een ontzettend leuk konijn, hij is ondeugend, ondernemend maar verder ook erg relaxed. 

Reden afstand: Tof is opgevangen omdat hij niet meer de juiste verzorging kreeg. Via via is hij bij ons terecht gekomen zodat wij voor hem op zoek kunnen gaan naar een nieuw baasje en vriendinnetje. 

Huisvesting: Tof zit zijn hele leven al alleen en is nu toch echt wel toe aan een leuke vriendin.