Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Doerak & Sofie zijn herplaatst!!

Naam: Doerak & Sofie

Geslacht: Gecastreerde ram + voedster

Leeftijd: +-2 jaar & 1 jaar. 

Ras: Hangoor & Nederlandse hangoor dwerg albino

Karakter: Doerak is een ontzettend lieve goedzak. Hij is nieuwsgierig en komt graag een aai halen. Sofie is een drukke dame die altijd in de weer is. Ze is nieuwsgierig maar weet precies wat ze wilt. Als ze ergens geen zin in heeft dan kan ze dat prima aangeven. 

Reden afstand: Sofie is een tijdje geleden aan Doerak gekoppeld en herplaatst. Helaas hebben de eigenaren door omstandigheden moeten besluiten om Sofie terug te brengen naar de opvang en uiteraard is haar vriend met haar mee gekomen. 

Huisvesting: Doerak en Sofie zijn samen op zoek naar een leuk nieuw huisje. Een ruime huisvesting waar Sofie haar energie kwijt kan en Doerak lekker in kan luieren zal voor hun perfect zijn. 


Naam: Jil

Geslacht: Gesteriliseerde voedster

Leeftijd: +--5 jaar

Ras: kruising

Karakter: Terughoudend, afwachtend

Reden afstand: Jil is een tijdje terug samen met haar maatje Tom afgestaan in onze opvang. Door omstandigheden is Jil helaas op zoek naar een nieuw vriendje.

Huisvesting: Jil is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar ze samen mag wonen met een leuk gecastreerd vriendje. 


Naam: Diesel

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 1 februari 2021

Ras: kruising. middelmaat(+/- 2,5 kg) 

Karakter: Diesel is ook een ontzettend actief konijn. Naar mensen toe is hij wat terughoudend. 

Reden afstand:  Diesel komt uit een oeps nestje en is daarom samen met zijn broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Diesel is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar hij samen met een leuk vriendinnetje lekker konijn kan zijn.