Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Naam: Doerak & Sofie

Geslacht: Gecastreerde ram + voedster

Leeftijd: +-2 jaar & 1 jaar. 

Ras: Hangoor & Nederlandse hangoor dwerg albino

Karakter: Doerak is een ontzettend lieve goedzak. Hij is nieuwsgierig en komt graag een aai halen. Sofie is een drukke dame die altijd in de weer is. Ze is nieuwsgierig maar weet precies wat ze wilt. Als ze ergens geen zin in heeft dan kan ze dat prima aangeven. 

Reden afstand: Sofie is een tijdje geleden aan Doerak gekoppeld en herplaatst. Helaas hebben de eigenaren door omstandigheden moeten besluiten om Sofie terug te brengen naar de opvang en uiteraard is haar vriend met haar mee gekomen. 

Huisvesting: Doerak en Sofie zijn samen op zoek naar een leuk nieuw huisje. Een ruime huisvesting waar Sofie haar energie kwijt kan en Doerak lekker in kan luieren zal voor hun perfect zijn. 


Naam: Jil

Geslacht: Gesteriliseerde voedster

Leeftijd: +--5 jaar

Ras: kruising

Karakter: Terughoudend, afwachtend

Reden afstand: Jil is een tijdje terug samen met haar maatje Tom afgestaan in onze opvang. Door omstandigheden is Jil helaas op zoek naar een nieuw vriendje.

Huisvesting: Jil is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar ze samen mag wonen met een leuk gecastreerd vriendje. 


Naam: Diesel

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 1 februari 2021

Ras: kruising. middelmaat(+/- 2,5 kg) 

Karakter: Diesel is ook een ontzettend actief konijn. Naar mensen toe is hij wat terughoudend. 

Reden afstand:  Diesel komt uit een oeps nestje en is daarom samen met zijn broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Diesel is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar hij samen met een leuk vriendinnetje lekker konijn kan zijn. 


Naam: Spencer

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: 1 februari 2021

Ras: kruising. middelmaat (+/-2,5 kg). 

Karakter: Spencer is een konijn wat meer op zich zelf is. Hij vind mensen spannend en moet zeker in het begin de 'kat uit de boom kijken'. Voor hem zal het dan ook fijn zijn als er een vriendinnetje aan zijn zijde staat die hem wat meer uit zijn schulp trekt. 

Reden afstand:  Spencer omt uit een oeps nestje en is daarom samen met zijn broertjes en zusjes afgestaan aan de opvang. 

Huisvesting: Spencer is op zoek naar een ruime buiten huisvesting waar hij samen met een leuk vriendinnetje lekker zijn ding kan doen.  


Naam: Sissy & Woezel

Geslacht: Voedster & Gecastreerde ram 

Leeftijd: +/- 2,5 jaar

Ras: Hangoor & kruising. Middelmaat 

Karakter: Sissy en woezel zijn beide nieuwsgierig en komen graag even bij je kijken. Verder doen ze graag hun eigen ding en soms komt Sissy graag even een aai halen. 

Reden afstand:  Sissy is een tijdje terug samen met Storm herplaatst. Helaas is Storm onverwachts overleden en is Sissy gekoppeld aan Woezel. Door omstandigheden hebben de nieuwe eigenaren besloten om Sissy en Woezel samen terug te brengen naar de opvang. 

Huisvesting: Sissy en Woezel zijn samen op zoek naar een nieuw goed huisje waar ze de rest van hun leven kunnen blijven wonen. Ze worden alleen buiten geplaatst.


Naam: Bubbel & Saartje

Geslacht: Gecastreerde ram & voedster

Leeftijd: +/- 2 jaar & +/- 1 jaar. 

Ras: Hangoor & kruising. Middelmaat 

Karakter: Bubbel is nieuwsgierig en komt graag even bij je kijken. Zo nu en dan een aai vind hij prima. Saartje is wat terughoudender dan Bubbel. Ze moet eerst even de 'kat uit de boom kijken'. Maar zodra ze je iets beter kent wint haar nieuwsgierigheid en vind ze een aai bij een rustige benadering prima. 

Reden afstand:  Saartje is een tijd terug aan Bubbel bij ons in de opvang gekoppeld omdat hij op zoek was naar een leuk vriendinnetje. Helaas had de eigenaar door omstandigheden niet meer de mogelijkheid om Bubbel en saartje voldoende aandacht en verzorging te geven. Saartje kwam hierdoor terug naar de opvang en mocht haar vriend Bubbel ook mee.

Huisvesting: Bubbel en Saartje zijn samen op zoek naar een ruime buiten huisvesting.