Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Naam: Lilo & Stitch

Geslacht: Gecastreerde ram & voedster

Leeftijd: +- 1 jaar 

Ras: kruising

Karakter: Lilo en Stitch zijn een ontzettend, Leuk, grappig, ondernemend en actief koppeltje. Ze zijn nieuwsgierig en af en toe een aai vinden ze prima. Kortom lilo en stitch zijn een ontzettend leuk koppeltje om alleen al naar te kijken. 

Reden afstand: Degene die lilo en stitch bij ons in de opvang heeft afgestaan heeft ze weg gehaald bij de vorige eigenaar omdat ze daar niet goed verzorgd werden. Helaas konden zij ze zelf niet houden. 

Huisvesting: Lilo en Stitch zijn samen op zoek naar een ruime buiten  huisvesting. Omdat ze ontzettend actief en ondernemend zijn zoeken we voor hun wel een overdekte buiten  huisvesting.  

 


Pluis is herplaatst!!!

Naam: Pluis

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: januari 2023

Ras: kkruising rus

Karakter: Pluis is een ontzettend leuk rammetje die erg nieuwsgierig is. Hij komt graag even bij je kijken en zodra hij je wat beter leert kennen vind hij een aai ook erg fijn. Aangezien pluis een albino is heeft hij wat moeite met het beeld scherp te zien. Hij schrikt daarom soms iets sneller en wiegt hij soms zijn hoofd om het allemaal wat beter te zien. 

Reden afstand: Pluis zat samen met een andere ram maar dat ging helaas niet goed. Er is daarom besloten om voor Pluis op zoek te gaan naar een leuk en lief vriendinnetje. 

Huisvesting: Pluis is inmiddels gecastreerd en mag nu op zoek gaan naar een leuk vriendinnetje. Wel een die een ruim verblijf heeft waar Pluis in mag komen wonen. 


Poncik is herplaatst!!!

Naam: Poncik

Geslacht: voedster

Geboortedatum: februari 2023

Ras: Hangoor 

Karakter: Deze ontzettend knappe dame heet poncik. Ze is niet alleen ontzettend knap maar ook erg lief en sociaal. Daarnaast is ze ook nog erg grappig en gaat ze graag op onderzoek uit. 

Reden afstand: Poncik heeft net zoals alle konijnen behoefte aan een leuk maatje. Helaas konden de eigenaren dat haar niet bieden en is er besloten om afstand van haar te doen. 

Huisvesting: Poncik is op zoek naar een vent die net zo leuk en knap is als haar. Een vent die ook een mooi groot verblijf heeft waar ze samen op ontdekking kunnen gaan. 


Snuf is herplaatst!!!

Naam: Snuf 

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leefdtijd: +- 1 jaar

Ras: kruising hangoor

Karakter: Snuf is een leuk en lief ventje. Hij komt graag bij je kijken en een aai over zijn bol vind hij ook erg fijn. 

Reden afstand: Snuf woonde samen met een ander konijntje waarvan ze dachten dat het Snuf zijn zusje was. Helaas bleken het niet broer en zus te zijn maar twee broertjes. Helaas ging het niet meer goed tussen de heren en is er voor Snuf besloten om voor hem op zoek te gaan naar een ander huisje. 

Huisvesting: Snuf is op zoek naar een leuk vriendinnetje waar hij samen in een ruim verblijf mag wonen. 


Roosje is herplaatst!!

Naam: Roosje

Geslacht: voedster

Leefdtijd: +- 2 jaar

Ras: kruising hangoor, middelmaat 

Karakter: Roosje vind mensen nog een beetje spannend. Ze komt meestal wel even bij je kijken vooral als je wat lekkers bij je hebt. Maar aan oppakken of aaien moet ze nog een beetje wennen. 

Reden afstand: Roosje is een tijd geleden vanuit onze opvang gekoppeld en herplaatst maar helaas is ze door omstandigheden weer terug in onze opvang. 

Huisvesting: Roosje is op zoek naar een leuk gecastreerd vriendje. Daarnaast is ze op zoek naar een mooie ruime buiten huisvesting. 


Choco is gereserveerd!!

Naam: Choco

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leefdtijd: +- 8 jaar

Ras: dwerg 

Karakter: Choco vind nieuwe mensen een beetje spannend. Maar zodra hij je wat beter leert kennen vind hij een aai af en toe wel fijn. 

Reden afstand: Choco is een tijd terug bij ons in de opvang terecht gekomen. Uiteindelijk is hij gekoppeld en herplaatst. Inmiddels is zijn vriendinnetje helaas overleden en omdat de eigenaren hebben besloten om er geen nieuw konijn meer bij te nemen is Choco terug gebracht naar onze opvang. 

Huisvesting: Choco is op zoek naar een leuk en lief vriendinnetje. Hij kan zowel als in een ruime binnen of buiten huisvesting geplaatst worden. 


Kevin is herplaatst!!!

Naam: Kevin 

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leefdtijd: +- 6 jaar

Ras: hangoor, middelmaat 

Karakter: Kevin is een rustig rammetje. Aaien en oppakken vind hij nog wel wat spannend. 

Reden afstand: Kevin is een tijd geleden vanuit onze opvang gekoppeld en herplaatst. Maar helaas is zijn vriendinnetje overleden en hebben de eigenaren besloten om Kevin terug naar de opvang te brengen omdat zij geen nieuw konijn er meer bij willen. 

Huisvesting: Kevin is op zoek naar een lief vriendinnetje met een mooi ruim verblijf. 


Naam: Binkie

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leefdtijd: +- 3 jaar

Ras: middelmaat

Karakter: Binkie is een klein maar best een grote stoere vent. Hij kan precies aangeven of hij er zin in heeft of niet. Zodra hij ergens geen zin in heeft kan hij wat naar je brommen. Oppakken vind Binkie niet zo fijn maar af en toe een aai vind hij prima. 

Reden afstand: Binkie is een tijd geleden vanuit onze opvang gekoppeld en herplaatst. Helaas is zijn vriendinnetje overleden en hebben de eigenaren besloten dat ze er geen nieuw konijn meer bij wouden. 

Huisvesting: Binkie is op zoek naar een leuk en lief vriendinnetje. Daarnaast is hij ook op zoek naar een ruime huisvesting.