Asieldieren

Op deze pagina vind u alle konijnen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen zijn bij ons gecastreerd en alle konijnen zijn gevaccineerd tegen de myxomatose, rhd1 en rhd2 

 


Naam: Snuffie

Geslacht: voedster

Leeftijd: +- 3 jaar 

Ras: Hangoor

Karakter: Snuffie is een leuke dame die het soms allemaal nog een beetje spannend vind. Ze heeft haar hele leven alleen in een klein hokje gewoond en er gaat nu al een wereld voor haar open. Ze is nieuwsgierig, aaien vind ze meestal wel fijn maar als ze er geen zin in heeft kan ze een beetje brommen en loopt ze gewoon weg. Oppakken vind ze daarin tegen echt totaal niet leuk en wilt ze ook liever niet hebben. 

Reden afstand: Eigenlijk vonden  de eigenaren  het toch wel zielig dat ze alleen in een klein hokje leefde waardoor er uit eindelijk besloten is om voor haar op zoek te gaan naar een ander goed huisje. 

Huisvesting: Snuffie is in ieder geval op zoek naar een ruim verblijf, het kleine hokje heeft ze liever niet meer. Ook een leuk vriendje waar ze samen mee op ontdekking kan zal ze erg fijn vinden. 

 


Naam: Lilo & Stitch

Geslacht: Gecastreerde ram & voedster

Leeftijd: +- 1 jaar 

Ras: kruising

Karakter: Lilo en Stitch zijn een ontzettend, Leuk, grappig, ondernemend en actief koppeltje. Ze zijn nieuwsgierig en af en toe een aai vinden ze prima. Kortom lilo en stitch zijn een ontzettend leuk koppeltje om alleen al naar te kijken. 

Reden afstand: Degene die lilo en stitch bij ons in de opvang heeft afgestaan heeft ze weg gehaald bij de vorige eigenaar omdat ze daar niet goed verzorgd werden. Helaas konden zij ze zelf niet houden. 

Huisvesting: Lilo en Stitch zijn samen op zoek naar een ruime buiten  huisvesting. Omdat ze ontzettend actief en ondernemend zijn zoeken we voor hun wel een overdekte buiten  huisvesting.  

 


Naam: Pluis

Geslacht: Gecastreerde ram 

Geboortedatum: januari 2023

Ras: kkruising rus

Karakter: Pluis is een ontzettend leuk rammetje die erg nieuwsgierig is. Hij komt graag even bij je kijken en zodra hij je wat beter leert kennen vind hij een aai ook erg fijn. Aangezien pluis een albino is heeft hij wat moeite met het beeld scherp te zien. Hij schrikt daarom soms iets sneller en wiegt hij soms zijn hoofd om het allemaal wat beter te zien. 

Reden afstand: Pluis zat samen met een andere ram maar dat ging helaas niet goed. Er is daarom besloten om voor Pluis op zoek te gaan naar een leuk en lief vriendinnetje. 

Huisvesting: Pluis is inmiddels gecastreerd en mag nu op zoek gaan naar een leuk vriendinnetje. Wel een die een ruim verblijf heeft waar Pluis in mag komen wonen. 


Snuffie & Banjer zijn gereserveerd!!!

Naam: Snuffie & Banjer

Geslacht: Gecastreerde ram + voedster

Geboortedatum: juli 2019

Ras: dwerg + middel maat kruising. 

Karakter: Snuffie is de voedster, zij is een dwerg konijn. Ze is nieuwsgierig maar weet soms wel wat ze wilt. Een aai vind ze af en toe prima maar liever niet teveel. Verder komt ze graag wat lekkers bij je halen. 

Banjer is een kleine middel maat konijn. Hij is ontzettend lief en een konijn waar je (bijna) alles mee kan. 

Reden afstand: Helaas konden de eigenaren snuffie en Banjer niet meer de aandacht geven die zij nodig hebben. Hierom is er besloten om een ander huisje voor hun te zoeken. 

Huisvesting: Snuffie en Banjer kunnen echt niet meer zonder elkaar en zijn dan ook samen op zoek naar een ruime buiten huisvesting. 


Poncik is gereserveerd!!

Naam: Poncik

Geslacht: voedster

Geboortedatum: februari 2023

Ras: Hangoor 

Karakter: Deze ontzettend knappe dame heet poncik. Ze is niet alleen ontzettend knap maar ook erg lief en sociaal. Daarnaast is ze ook nog erg grappig en gaat ze graag op onderzoek uit. 

Reden afstand: Poncik heeft net zoals alle konijnen behoefte aan een leuk maatje. Helaas konden de eigenaren dat haar niet bieden en is er besloten om afstand van haar te doen. 

Huisvesting: Poncik is op zoek naar een vent die net zo leuk en knap is als haar. Een vent die ook een mooi groot verblijf heeft waar ze samen op ontdekking kunnen gaan. 


Naam: Snuf 

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leefdtijd: +- 1 jaar

Ras: kruising hangoor

Karakter: Snuf is een leuk en lief ventje. Hij komt graag bij je kijken en een aai over zijn bol vind hij ook erg fijn. 

Reden afstand: Snuf woonde samen met een ander konijntje waarvan ze dachten dat het Snuf zijn zusje was. Helaas bleken het niet broer en zus te zijn maar twee broertjes. Helaas ging het niet meer goed tussen de heren en is er voor Snuf besloten om voor hem op zoek te gaan naar een ander huisje. 

Huisvesting: Snuf is op zoek naar een leuk vriendinnetje waar hij samen in een ruim verblijf mag wonen. 


Otje is gereserveerd!!

Naam: Otje 

Geslacht: Gecastreerde ram 

Leefdtijd: +- 3 jaar

Ras: dwerg 

Karakter: Dit kleine ventje is Otje. Otje vind mensen nog een beetje spannend. Maar zodra hij je leert kennen komt hij even bij je kijken. 

Reden afstand: Otje is een tijdje geleden bij ons in de opvang gekoppeld en herplaatst. Maar helaas is Otje door omstandigheden weer terug in de opvang. 

Huisvesting: Otje is op zoek naar een leuk vriendinnetje en een ruim verblijf.